lovet fördrevs i uppsala

i söndags satte jag mig i min morbrors och mosters bil och följde med till uppsala. När vi väl var framme går jag in till marias rum och slänger upp dörren och säger hej! Hon har ingen aning så till hennes förvåning står hon bara där och tittar på mig tills jag får en bamse kram. Underbart kul att få komma ifrån nyköping ett tag, blir borta hela lovet så jag åker med marias andra kusiner hem nu på söndag. Vädret har vart kanon och jag känner redan känslan av sommarlov.
























shopping rundan








Inte långt kvar nu!!!!!

21 maj åker jag till MALLORCA!!



21 Augusti åker jag och tjejerna till TURKIET!!


det är dig jag vill ha vid min sida när mina drömmar går i uppfyllelse

Det var aldrig meningen att det skulle bli jag och du..lala...det är tuffa tider för en del...
Det är inte lätt när det är svårt. Jag oroar mig i förväg, vad som kommer hända med livet. Jag har snart bara ett år kvar på högstadiet, det är alldeles för tidigt att oroa sig. Jag har planer och funderingar, men vem vet om jag kanske har nya drömmar om 1 år. Allt förändrars så snabbt, livet bara rullar iväg och mitt i allt står jag. Jag har redan upptäckt mycket av allt, och mer än hälften har jag kvar att upptäcka om inte mer. Jag har verkligen tur för att jag har så grymt fina vänner som jag bryr mig om. Vi kommer upptäcka mycket tillsammans, man får inte vara rädd för att förverkla sina drömmar. Ta alla tillfällen som bjuds var inte rädd.

Vad jag är glad att jag har er <3









´


Då alla fick besöka bryngan!

Igår kände jag att det var min tur att bjuda hem tjejorna till mitt place och parta lite. Inte så lite vart de inte heller.. riktigt roligt var det och huset klarade sig galant! :)
Så jag mår ovanligt bra med tanke på gårkvällens bravader. puss
































RSS 2.0