Just idag mår jag bra

Nu har de hunnit hänt så mycke på sådan kort tid. Jag mår alldeles bra i kroppen men i huvudet snurrar det av tankar. Mycket i skolan nu mot jullovet.. men massor utav snö har vi fått och kallt är det.
I helgen har jag umgåts med Lovisa & Matilda :D Matlagning, tjejsnack och massa god mat och efterrätt har det bjudits på!

I fredags fotade jag med Lovisa och Emelie i skolan..försöker pigga upp stämningen efter alla inbrott som vart i skåpen.. inte kul! Det finns idioter till allt och den sista är inte ens född.







































vi lovar och svär att vi inte har knullat med Sara Amrell.. hahah

I fredags kom Nicklas till mig och vi beställde mat ifrån Kina! Vi spelade också ett parti plump med Carro,Johanna och mamma & pappa. Pappsen vann stolt! Efter spelandet kollade vi på tomten är far till alla barnen. Många repliker drogs och mycket skratt bjöds det på under kvällen. I lördags fotade jag lite med syster och senare kollade vi skärgårdsdoktorn. Därefter kom Sofia till mig och vi myste med godis och film.
Nu är det söndag dagen innan måndag, idag har jag kollat film nästan hela dagen och vart allmänt trött. Nyss käka ja fruktsallad med familjen, och nu blir det att packa väskan för imorgon ska klassen till badhuset. Puss


Tålamod är en fiskares bästa vän

Nu har jag blivit allt för dålig på att uppdatera.
Förra helgen var det bakdags med Lovisa. Vi tog bussen hem till henne efter skolan sen när vi kom hem myste vi massor tills vi prommenera till tempo för inhandling av gottgott till kvällen. Historien om Lovisa och hennes toblerone.. var mycket spännnande ;) Runt  7 tiden satte vi igång och baka lussebullar. Ibörjan var det riktigt kul när vi visste hur vi skulle göra.. mot slutet de vil säga efter 3 timmar tog tålamodet slut och vi kan tala om att mina och Lovisas 31 lussebullar åkte till papperskorgen :( Lussebullar var inte vår grej utan kladdkaka är mer skötsamt av oss :D Gottgott påsen rök i alla fall fram och vi nöjde oss med det <3














har tog tålamodet slut och lussebullarna blev hårda



du är riktigt bra!

lördagen åkte jag bussen från Oxelösunt vid 14.41 till stan och träffa Nicklas. Vi tog bussen hem till honom och myste med film käka god mat och hade riktigt trevlig!

Söndagen spendera jag också med Nicklas fast hemma hos mig. Kusinerna kom förbi en snabbis innan hemfärd mot Uppsala så prata med Maria lite snabbt vi hann inte med allt så hon ringde mig på kvällen sen istället, One three hill lockade mig och Nicklas till tv-n hela kvällen.. BRA helg!

Imorgon den 17 November fyller Cosmos 5 år! Grattis till stora killen <3



Fick bli bilder på Cosmos & Lovisa








Objudna gästen

Måste bara säga att jag verkligen sitter och skrattar åt allt från helgen nu i efterhand. Vilken dag/natt, först och främst Elins naglar som inte hinner bli klar i tid tack vara mig haha, sen när Elin ligger på allas knän i bilen.. kunde inte hålla mig för skratt när hon skulle peta på Sofias näsa hela tiden. Sen dessutom vidare körning med Emelie knät med rumpan upp i luften haha. Hon låg ju för bra! Vi hörde även brobro-breja inne på toaletten som också var hitsen!! Gratis är är gott! Mörkhyadeungen som kom in och hälsa på är inte vanligt ;) Vi kom tillbaka till stan från hotellet med en mörkhyad person till hands. Tur hade jag själv för att inte fastna där i spärren.. Nära ögat! Elin blev av med cidern? Tänk så mycket som bara skedde på den korta tiden! Vi är för roliga och bra :D Händelsen om knät missa även jag.. hade vart kul och sett! Men föralldel så mår alla nu bra :D Puss på mina fina flickor, gillar er stark! <3






























godnatt sjuhundra gånger

I söndags blev jag hämtad av Fredrik och Nicklas och vi åkte vidare till willys för handling av godis! Efter det körde vi till tågstationen där vi hämtade upp Marika. Filmmys på kvällen och dagen därpå åkte vi till Norrköping runt 10.00. Blandad musik i bilen, bland annat smurfarna.. vilken hits! Jag köpte 2 tröjor, en ring och smink. Nicklas hittade en vinterjacka, och vi alla lunchade sedan på donken. Jag träffade även på Matilda i rulltrappen, spännande möting dedär.. ;) Senare på kvällen när jag kommit hem, kom Lovisa och sov hos mig. Mycket prat och skratt tills vi sa godnatt, sen började någon prata igen.. vi sa nog godnatt över sjuhundra gånger!

I tisdags fotade jag och Lovisa, vi hittade massa intressanta pärlor.. som Lovisa sedan tappa ut på golvet ;) Runt tre tiden kom Emelie, Linnea och Alexsina vi fotade inför vårat projekt till skolan. Känns skönt att ha det avklarat! Kvällen bjöds på riktigt goood mat, beställning från Kina. Blev mycket seriöst prat hos Emelie, men det behövdes och vi alla hade riktigt mysigt framför tv-n.

Onsdag, nu bär det snart av mot stan där jag ska träffa Lovisa, Emelie och eventuellt Matilda :) Blev mat över från igår som blir dagens lunch! Sen ska pappa skjutsa ner mig till stan pågrund av det blåsiga och regniga vädret. Kvällens planer är fortfarande oklara. Pusss








RSS 2.0