korv grillning på femöre

Helgen innan kusinen åkte hem spenderades med massa skratt vilket är det bästa jag vet, särskillt när värken i magen börjar och det går inta att sluta. Vi tog oss till stugan med familjen och grillade korv. Medans vi väntade på korven gick vi iväg och fotade! Det blev en super rolig film av allt, som jag tyvärr inte lyckades att ladda upp. Så nu får jag själv mig ett gott skratt ikväll med. Jag är riktigt glad för Sofia har fått sommarjobb med mig, så känner mig verkligen laddad inför en sommar med  den bästa!!


































winberg i form

Nu är praktiktiden förbi, de fem veckorna bara rullade iväg. Jag har haft det riktigt bra och vill inte återgå tillbaka till skolan igen. Som tur är har jag först sportlov som jag hade tänkt njuta av..men idag har jag jobbat vilket var bra fick reda på att lönen hade höjts! Det gjorde mig lycklig, efter jobbet åkte jag och träna så nu är jag i form :)
Jag kommer jobba tills på onsdag för sen får jag besök av kusinen på onsdagskvällen, som förmodligen stannar till lördag. Om hon står ut ;) Sofia och jag fick våra ringar den 11/2-2011 så nu bär vi dem vackraste ringarna. Nu hade jag tänkt att vara allmänt lycklig för just idag mår jag bra!










RSS 2.0